2 Ağustos 2022 Salı

Oyun Oynayarak 30 Dolar Kazanmak - Mafia City: War of Underworld Görevi

 Mobil telefon teklifleri içinde oldukça fazla para kazandıran teklifler vardır. Tekliflere gitmek için ana sayfadan Offers bölümüne girmelisiniz. En güvenilir teklifler Ysense Offers teklifleridir.

YSENSE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Ysense'e iyi bir başlangıç için mükemmel bir teklif olan Mafia City: War of Underworld oyunundan bahsedeceğim. Oyun bize 30 dolar ödül veriyor. Burada amaç villa'yı 20 level'a yükseltmek. Her ne kadar 25 level Villa seviyesi istese de 20 level'a ulaşınca ödeme yapıyor. Bu oyunda en önemli konu etkinlikler ve sonra iyi bir klana girmekte. Hızlı ilerlemek için oyundaki beceri kısmındaki yükseltmeleri inşaat becerileri için yükseltin. Kaynak villa seviyesini yükseltmek için en önemli şeylerden biri. Sürekli olarak boş zamanlarda kaynak toplayın. Elinizdeki hızlandırmaları boşa harcamayın. 20 levela ulaşınca ödemeniz ana sayfadaki pending'e düşecek ve 1 hafta sonra bakiyenize yansıyacak.


YSENSE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

29 Temmuz 2022 Cuma

İş Bankası Nays Cüzdan Uygulaması İle Her Gün Para Kazanma Şansı

  İş Bankası Nays İsminde Bir Cüzdan Uygulaması Çıkardı ve Her Gün Kazı Kazan Oyunu İle 50TL'ye Varan Para Dağıtıyor. Bu Uygulamadan Faydalanmak İçin İş Bankası Hesabınızın Olması Gerekmez. Kayıt Olduğunuzda 10TL Yükleyin 10TL Hediye Kazanın. Ardından 1TL Daha Yükleyip Gelen Bildirim İle Kazı Kazan Oyununu Oynayabilirsiniz. Her Gün En Az 1TL Göndererek Her Gün 50TL'ye Varan Para Kazanabilirsiniz. Para Göndermek Ücretsiz ve Para Çekmek de Ücretsiz. Kazandığınız Parayı Anında Hesabınıza Çekebilirsiniz. Üstelik Trendyol Alışverişlerinizde Yüzde 10 İndirim Kampanyası Bulunmaktadır.



NAYS'A ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

5 Haziran 2020 Cuma

Ysense İle İnternetten Anket Doldurup Para Kazanmak

İlk önce belirtmek isterim ki piyasada bolca sahte para kazanma siteleri bulunmakta ve siz internette para kazanmanın yollarını ararken ister istemez bu sahtekar siteler ile karşılaşmaktasınız. Anket doldurup para kazanmak deyince aklımıza çoğumuzun aklına kötü anılar geliyor olabilir. İnternet ortamındaki para kazanma sitelerinin sadece anket doldurarak para kazanmak değil çeşitli görevler yaparak, video izleyerek, akıllı telefonlarınıza programlar yükleyerek kazanç sağlayan v.s çeşitleri bulunmaktadır. Önemli olan ise karşınıza çıkan bu sitelerin size emeğinizin karşılığını veriyor mu yoksa vermiyor mu olduğudur. Adını daha önce duyduğum ama hiç araştırmadığım Ysense adında çok yönlü bir para kazanma sitesi duydum. Forumlarda,çeşitli internet sitelerinde adı hep geçiyordu fakat ayrıntılı olarak bilmediğimden ötürü dikkate almadım. Bir gün arkadaşımın sadece anket doldurarak zorlanmadan 20-30 dolar aylık kazandığını duydum ve bu kazancın adresi Ysense idi. En azından aylık telefon faturasını çıkaracak düzeydeydi bu rakam. İlk başlarda beni de diğer sitelerden kalma ön yargı ve hüsranlar beni frenliyordu. Bir gün merak edip detaylıca araştırdım. Ysense adlı siteden çoğu kişinin düzenli olarak ödeme aldığı ve 2007'den beri ödemelerinde herhangi bir aksama olmadığıydı çoğu izlenimim. Peki nasıl işliyordu bu sistem. Size en çok bahsetmek istediğim konu ise anketler. Sitede surveys adı altında anketler sunuluyor ve bizim anketleri tamamlamamız karşılığında bize ödeme yapılıyor. Günün çeşitli saatlerinde anket teklifleri bize geliyor. Anketleri takip etmek için ise internet tarayıcınıza addon eklentisini kurmanızı mutlaka öneririm. Ayrıca belli aralıklarla surveys'deki anket sağlayıcılarının linklerine tıklamanızı öneririm, anket yakalamak için çok çok önemli bir unsurdur bu. Eğer ben çok daha fazlasını kazanmak istiyorum derseniz ve pc başında çokca zaman geçiren biriyseniz size daha çok kazandıracak tasklar olacaktır, yani görevler.

Ysense'den size daha detaylıca bahsetmek istiyorum. Site yabancı bir site olduğu için yabancılık çekmemeniz adına öğrenmeniz gereken her şeyi anlatacağım. Sistemi anlamayıp bu işten vazgeçenlerin sayısı bir hayli fazla. Anketler ise bu işin asıl kaymağının bulunduğu yer diyebilirim. Ysense'in Nasıl Kullanıldığı hakkında siz bolca bilgi vereceğim.

YSENSE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Şimdi en dikkate değer olan Anketler (Surveys)'den bahsetmek istiyorum. Siteye üye olduktan sonra
sizden surveys profili, yani anket profili oluşturmanızı isteyecek. Burada dikkat etmeniz gereken nokta bu bilgileri doldururken daha sonra değiştirmeyeceğiniz şekilde doldurmanızdır. Çünkü bazı bilgiler hiç değiştirilemiyor bazıları ise 6 aydan 6 aya değiştirilebiliyor. Gelelim işleyişe.Anketlerde anahtar kelime sabırlı olmak ve doğru zamanı beklemektir. İlk başlarda anketler sizi anketi tamamlayamadan eli boş bırakabilir. Bu da sinir bozucu bir durumdur. Nerede yanlış yapıyorum veya herkes yalan mı söylüyor acaba diyebilirsiniz kendi kendinize. İlk anketinizi tamamladıktan sonra anketlerin dilini biraz daha çözmeye başlayacak ve anketlerden eli boş dönmeyeceksiniz. Belli aralıklarla Surveys'deki anket sağlayıcıların linklerine tıklamalısınız ki daha çok anket yakalayabilesiniz. Anketlerin konusu genelde siz ve çevreniz hakkındadır. Yediklerinizden içtiklerinize, dün tv'de izlediklerinizden ayakkabı markanıza, banka tercihlerinizden araba lastiklerinize kadar günlük ve sıkıcı olmayan türde anketler ile karşılaşırsınız. Anketleri kaçırmak istemiyor ve anketler geldiğinde haberiniz olmasını istiyorsanız tavsiyem Ysense'in internet tarayıcınız için geliştirdiği Addon eklentisini yüklemenizdir. Çoğunlukla anketlerde katılım kotası olur ve siz anket geldikten 1 saat sonra başlarsanız kota dolabilir ve eliniz boş dönebilirsiniz. Anketler hakkında bir diğer tavsiyem anketleri hızlı bir şekilde asla yapmamanız gerektiğidir. Anketler sizin anketle ne kadar ilgili olduğunuzu ölçmek adına arada sizi yanıltıcı ve şaşırtıcı kimi sorular sorar. Yavaş ve sakin bir şekilde anket doldurmanız sizin için çok daha önemlidir.
Surveys'e tıkladığınızda günlük anketlerin olduğu kimi anket router firmaları yer almaktadır. Bunlar sizin kazanç sağlayacağınız önemli firmalardır. Anketlere başlamadan sizin anketlere uygun olup olmadığınıza göre çeşitli sorular sorup sizi ankete alırlar. Genelde bu firmaların sağı solu belli olmaz,  bir gün herkes ankete girer ve anketi tamamlar,bazı günler de kimse anket tamamlayamayabilir. Sizi yanıltmak ve anketle ilgilenip ilgilenmemenize bağlı olarak sizi ankete almadan önce sorduğu sorulara paralel olarak sorular sorabilir. Cevaplarınız her zaman belli bir çizgide devam etmelidir. Israrla arka arkaya benzer sorular sorabilir. Kazanacağınız miktarlar sizi mutlu edecek düzeydedir.

YSENSE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Gelelim Offers adı altında bize sunulan tekliflere. Offers genellikle birçok alanda bize teklifler sunar. Mobil cihazlarımıza uygulama yükleyerek para kazanmak, yine anket doldurak para kazanmak, radyo dinleyip kazanmak, telefonumuza oyun indirip oynayıp para kazanmak v.s gibi çeşitli kollara ayrılırlar. Burada önemli olan kötü niyetli teklifleri süzgüden geçirmektir. Sizden kredi kartınıza ait bilgiler isteyen ve bir şey satın alma karşılığında size para kazandıran tekliflere mutlaka dikkat etmeniz gerekmektedir ve asla bu bilgileri paylaşmamanız gerektiğini bilmeniz gerekmektedir. Kötü niyetli teklifleri göz ardı etmelisiniz. Size önerebileceğim kolay bir teklif offers'daki trialpay firmasının play with kitty oyunu'dur. Oyunda köprü kurup level 1 olmanız karşılığında 1.30 dolar size kazandırmaktadır teklif. 1- 2 köprü kurunca 1 level oluyorsunuz fakat gözünüzden kaçıyor zaman az olduğu için bu yüzden gözünüz bir yandan levelda olsun ki o anda ekran görüntüsü alabilesiniz. 1 Level olduğunuza dair ekran görüntüsünü en az yarım saat sonra trialpay destekten bir resim sitesine yükleyip yollamalısınız. Kontrol edildikten sonra ödemeniz yapılmaktadır.

Gelelim Tasklara, yani görevlere. Bilgisayar başında çok zamanı olup da biraz da ingilizce biliyorsanız tasklar size oldukça iyi para kazandıracaktır. İlk başta size vereceği görevler çok basit olup kazandıracağı para da makul düzeyde olacaktır. Tabi size kazandığınız para başta az gelebilir fakat sizin bilmeniz gereken nokta size verilen ilk görevlerin level 0 olmanızdan kaynaklanmaktadır. Size verilen taskları tamamlayıp 1 level olunca her gün görev yapabilirsiniz. Level 1 olunca kazançlarınız artacaktır görevlerin konusuna göre. Görevlerin sizin verdiğiniz cevaplara göre doğruluk paylarına göre bir yüzde hesaplanır. Görevleri ne kadar doğru ve düzgün yapıtığınızı göstermektedir bu yüzdeler. Her görev bitince level atlatmayabilir. Tasklar ile ilgileniyor ve bu işten para kazanmak istiyorsanız tasklar gelince hemen yapmanızı tavsiye ederim. Eğer bana task gelmiyor diyorsanız da size tavsiyem İnternet tarayıcınız için Addon eklentisini kurmanızdır. Tasklar geldiği anda sizi uyarır ve taskları kaçırmamış olursunuz. Ysense'de para kazanmanın en iyi kollarından birisidir Task'lar. Biraz İngilizce bilginiz varsa kısa sürede uyum sağlayabilirsiniz.


YSENSE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Referans sisteminden de bahsetmek isterim. Sizin referansınızdan üye olan ne kadar fazla kişi varsa onların kazandıkları paradan da belli miktarda komisyon alırsınız demektir. Az gelebilir fakat referans sayınız yükseldikçe çok iyi paralar kazanabilirsiniz. Referans sistemi sizin alt üyeleriniz ve onların alt üyeleri olmak üzere ayrılır. Her referansınız 5 dolara ulaştığında size 2 dolar ödenir. Örnek vermek gerekirse sizin referansınızın referansının referansının referasından komisyon kazanabilirsiniz. Etrafınız geniş ve teknolojiyle ilgiliyse referans sistemiyle de bolca para kazanabilirsiniz.

Ysense'in içinde Türk üyelerin buluştuğu ve birbirleriyle paylaşımlarda bulunduğu ayrıca Türkçe bir Forum Sayfası da bulunmaktadır. Takıldığınız bir task olsun,survey olsun tüm merak ettiklerinizi orada diğer üyeler ile paylaşabilirsiniz.
Sizlere Elimden Geldiğince Ysense Hakkındaki Tecrübelerimi ve Bilgilerimi Paylaşmak İstedim.Bol Kazançlı Günler.

YSENSE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN



10 Kasım 2015 Salı

Clixsense Tasklarda Level Atlama ve Genel İpuçları

Clixsense'in en fazla para kazandıran kollarından birisi Tasklar, yani görevler'dir. Yeni yeni task yapmaya başlayan bir kişiye başlarda çok task gelmez. Bunun sebebi level 0 olmanızdan kaynaklanmaktadır. Level 0 taskları oldukça nadir çıkar ve çıktığında yapmanızı öneririm. Level 0 tasklarını nasıl daha kolay yakalarım diyorsanız İnternet Tarayıcınıza Clixsense'in kendi eklentisi olan ClixAddon eklentisini kullanmanızı öneririm. Bu sayede hem anketler hem de tasklardan çok daha fazla yararlanacaksınız.

CLİXSENSE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

O kadar Task yaptım ama level 1 olamadım diyen arkadaşlarımız için yapmanız ve uymanız gereken bazı kurallar bulunmaktadır. Level 1 olduktan sonra her gün task yapma imkanınız bulunmaktadır.

Level 0'dan Level 1 olmak için;
  • En az 5 farklı task bitirmek
  • En az 100 adet task sorusu cevaplandırmak
  • Tasklarda toplam başarı yüzdenizin %70 olması gereklidir.
Level 1'den Level 2 Olmak İçin;
  • En az 10 farklı taskı bitirmek
  • En az 100 adet task sorusu cevaplandırmak
  • Tasklarda toplam başarı yüzdenizin %80 olması gereklidir.
Level 2'den Level 3 olmak İçin;
  •  En az 10 farklı taskı bitirmek
  •  En az 100 adet task sorusu cevaplandırmak
  • Tasklarda toplam başarı yüzdenizin %85 olması gereklidir.

Clixsense Premium Nedir

Clixsense Premium nedir;
Clixsense Premium yıllık 17 dolar ücret karşılığında çeşitli ayrıcalıklara sahip olmaktır diyebiliriz.
Standart üyeler para çekmek istediğinde hesabında 8 dolar olması gerekirken Premium üyeler 6 dolara ulaştığında parasını çekebilir.
Diğer ayrıcalıklara bakmak istersek, Premium üyelere günlük 4 adet standart reklam gelir.Premium olmayanlara ise 1 adet günlük standart reklam gelir.
Clixgrid oyununda standart bir üyenin günlük 30 oyun hakkı vardır, Premium üyenin ise günlük 60 adet hakkı vardır ve clixgrid oyununda standart üyeler hak başına 10 sn beklerken Premium üyeler 5sn bekler.
Normal bir üyenin referans üyesi 10 dolara ulaşınca 1 dolar kazanır, Premium üyenin referans üyesi 5 dolara ulaşınca 2 dolar kazanır.
Standart bir üye referansının yaptığı Offers ve Tasklardan %5 para kazanırken Premium üyelerde  kazanç %10 dur.
Günlük cheecklist bonus standart bir üyede %7 iken Premium üyede %16'dır.



Clixsense Nasıl Para Çekilir

Paypal kapandı ve herkes artık paramızı nasıl çekebiliriz diye düşünüyordur. Payza hesabınıza ödeme emri verip daha sonra bitcoin olarak ödeme alabilirsiniz Payza'dan, bitcoin alan birçok siteden banka hesabınıza TL olarak bitcoin'i çevirebilirsiniz. Tango sanal card ile paranızı çekip Amazon, AliExpress gibi sitelerde kullanabilirsiniz. Payoneer ile de para çekilebilir fakat şartları okuyup öyle kullanın.

Öncelikle ödeme almak için Clixsense hesabınızda 10 dolar bakiyenizin olması gerekmektedir.  Ödemeler Hafta içi her gün yapılmaktadır. Ödeme saatleri Türkiye Saatiyle 18.00 ve 24.00 arası yapılmaktadır.Aynı gün paranızı çekmek istiyorsanız saat 18.00'dan önce ödeme talimatınızı vermeniz gerekmektedir. Aksi halde ödemeniz haftaya kalır.

Detaylı olarak anlatmak gerekirse; Account Summary> My Account Details>My Balance kısmında Cashout seçeneğine tıklayacaksınız ve çekmek istediğiniz miktarı gireceksiniz.

Clixsense Hakkında Son Gelişmeler 2016

Clixsense Hakkında Son Gelişmeler;

Son zamanlarda anketlerde biraz azalmalar olmuştu, fakat şimdi yavaş yavaş toparlanmaya başlıyor.Özellikle Toluna anketlerini kaçırmamanızı tavsiye ederim ve daily surveys routers'da boş zamanlarınızda anketleri kontrol etmenizi.Yeni tasklar geliyor Level 0 için, fakat sabredip 1 level olmalısınız ki daha çok task yapıp daha fazla kazanasınız.Ortalama kazancımda şahsen bir azalma olmadı, sabır gösterip takip etmek en mantıklı önermemdir.Özellikle sistemi anlamayıp bırakna çok kişi oluyor.Herkesin belli bir amacı var, benim buradan beklentim şahsen internet parasını ödesin yeter.Onun dışında ekstra task yapıp geliri arttırmak.

Para yatırma günlerinde değişiklik oldu, artık her gün ödeme talebi alınıyor fakat paranın size ödenmesi 7-8 gün sürüyor.Güvensizlik duymayın çünkü  para size mutlaka ödeniyor.Anketler konusunda tavsiyelerim ise; her ankete kişisel özellikleriniz hakkında farklı cevaplar vermeyin.Her ankette eleminasyon sistemi vardır, mesela ankette ailenizde şu işlerde çalışan birisi var mı diye sorarsa ona hayır demeniz gerekiyor yoksa anket sizi kabul etmez.Özellikle Cint anketleri çoğu zaman cevaplarınız düzgün olsa da anket'ten atıyor.Genellikle yaş olarak fazla ve evli kişilere daha fazla anket gelir.Sistemden kopmazsanız meyvelerini alırsınız.

CLİXSENSE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Anketleri tamamlayıp da bir sıkıntı yaşıyorsanız ticket atıp destek alabilirsiniz.Size tavsiyem anketleri bitirseniz bile bitirdiğinize dair ekran görüntüsü almanızdır.Bu durumda paranız çoğunlukla ödenir Ticket Destek tarafından.

CLİXSENSE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN
Premium sistemi tabi ki daha fazla kazanç sağlar, özellikle referanslarınız arttıkça çok daha fazla komisyon alırsınız.Para çekme limiti 8 dolar'dan 6 dolara düşer.Gridde 60 hakkınız olur ve büyük ödül 5 dolar'dan 10 dolara çıkar.Özellikle referans arttırmalısınız premium üyeliğiniz var ise.